Jelenlegi nyitva tartás

Hétfő - Kedd: 9.00 - 18.00
Szerda: Zárva!
Csütörtök-Péntek: 9.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva!

Elérhetőségeink

1151 Budapest, Fő út 56.
06-70-944-7880
bikeshock1@gmail.com

Nálunk bankkártyával
is fizethet!

Bankkártyák

hirdetéseink
hirdetéseink
Jofogas.hu hirdetéseink
Használt kerékpár vásárlása

Kerékpár beállítások

GT Neuzer kerékpár választó

Patai AvidBlackburnCST Continental
JagwireOnguardPeruzzo Polisport Selle RoyalSR Suntour SpyralVelotechVittoriaHP gyermekullesXLCA kerékpár hivatalos megvásárlása automatikusan magába foglal egy meghatározott garanciát. Ez a garancia kizárólag az első vásárlóra érvényes, a kerékpár használtcikként továbbértékesítésekor nem száll át az új tulajdonosra.

tovább...


A GT-t 1972-ben alapította Gary Turner és Richard Long a kaliforniai Santa Anában. Kezdetben jelentős szerepet töltöttek be a BMX kerékpárok elterjedésében. Később a tripla-háromszög stílusú vázakra épült kerékpárjaikkal váltak ismerté.

tovább... Az elmúlt évtizedben a KTM befolyásos szereplője lett a nemzetközi kerékpáriparnak. A technológia jelentős változásokon ment keresztül és kiemelkedő fejlesztések valósultak meg.

tovább...“Every Bike Has a Mission”

“Minden kerékpárnak megvan a maga küldetése”


tovább...


Német technológia 1871 óta A kerékpár-gumiabroncsok gyártása terén szerzett több mint száz éves tapasztalatnak köszönhetően vált a Continental egyedülálló, kiemelkedő vállalattá. Ez az egyediség megmutatkozik a Continental kerékpárosok számára készült termékskálájában.

tovább...shimano

1921: Shozaburo Shimano 26 évesen az első világháború befejeztével mindössze egyetlen marógép segítségével Sakai városában, Japánban megalapítja a Shimano Iron Works céget és megkezdi az egysebességes racsnik gyártását.

tovább...
schwalbe

A mi külsőgumijaink nem találhatóak meg mindenfelé, csak és kizárólag kerékpár kereskedésekben. Úgy gondoljuk a jól képzett eladók és a tökéletes szerviz elengedhetetlen feltétele a külsők értékesítésének és ez csak a kiskereskedőknél valósul meg egyszerre.

tovább...
Vissza a főoldalra
Facebook

Partnereink

Gravirking
Altano Zabszem
Élményváros

Forgalmazott márkák


KTM
Kellys
NeuzerNeuzerNeuzer Shimano
Schwalbe
RockShox
Acor
Kryptonite
BikeFun
Sigma
Maxxis
Slime
Bellelli
Copyright © 2019 Bike Shock Kft.