Jelenlegi nyitva tartás

Hétfő - Kedd: 9.00 - 18.00
Szerda: Zárva!
Csütörtök-Péntek: 9.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva!

Elérhetőségeink

1151 Budapest, Fő út 56.
06-70-944-7880
bikeshock1@gmail.com

Nálunk bankkártyával
is fizethet!

Bankkártyák

hirdetéseink
hirdetéseink
Jofogas.hu hirdetéseink
Használt kerékpár vásárlása

Kerékpár beállítások

GT Neuzer kerékpár választó

Patai AvidBlackburnCST Continental
JagwireOnguardPeruzzo Polisport Selle RoyalSR Suntour SpyralVelotechVittoriaHP gyermekullesXLC

ReferenciamunkákEgy műhelyünkben készült gyöngyszem ! Sok fáradságos munka után elkészült egy ritka Holland, kb. 1980-as  Batavus Criterium országúti bringa teljes felújítása, a képeken látható miből kellett újjávarázsolni.
A teljes bringa saját kezűleg, műhelyünkben készült, (kivéve a matrica legyártása) beleértve a tervezést, összeszerelést, festést és polírozást is! Remélem sokak tetszését elnyeri és kedvet kapnak hasonló bringák megmentéséhez. 


Egy műhelyünkben készült újabb gyöngyszem! Rengeteg pepecselés és fáradságos munka után elkészült egy ritka Magyar, kb. 1956-os  Robusta dupla rúdfékes kerékpár teljes felújítása. A képeken látható hogyan találtunk rá és miből kellett újjávarázsolni. A teljes bringa saját kezűleg műhelyünkben készült, (kivéve a krómozás) beleértve a tervezést, összeszerelést, festést, polírozást! Remélem sokak tetszését elnyeri és kedvet kapnak hasonló bringák megmentéséhez. 


Műhelyünkben készült újabb megmentett kerékpár! Összesen kb. 28,5 nagyon aktív rutinos munkaórát vett igénybe, ez a viszonylag kisebb költségvetéssel felújított kb. 1965-1970 közötti magyar Csepel Túra 28”-os férfi kerékpár. A képeken látható hogyan került műhelyünkbe és miből kellett újjávarázsolni. A teljes bringa saját kezűleg, műhelyünkben készült, tervezés, összeszerelés, festés, polírozás! Remélem sokak tetszését elnyeri ez a kerékpár is és kedvet kapnak hasonló bringák megmentéséhez. 


Műhelyünk legfrissebb extrém megrendelése a PINTÉRINK TATTOOART Dunakeszi tetováló szalon tulajdonosától érkezett. Melyben egy egyedi hibrid kerékpár megépítését kérte tőlünk.

Elvárások:

-műszaki tartósság
-minimális egyedi design, max. 3 szín (piros, matt fekete, fehér)
-nem túl magas költségvetés
-8 sebességes agyváltó
-verseny bringa, de egyenes kormánnyal
-ahol lehet ipari csapágy
-viszonylag könnyű bringa
-622-es kerékméret

Az egész kerékpár saját kezűleg a műhelyünkben készült:

-tervezés
-alkatrészek beszerzése, átalakítása
-vázmódosítás
-festés, matricázás, lakkozás
-kerékfűzés, centrírozás
-összeszerelés

Remélem megint sokak tetszését elnyeri ez a kerékpár is. Köszönjük az egyedi megrendelést!


 


 


Egy műhelyünkben készült újabb gyöngyszem! Rengeteg pepecselés és fáradságos munkaóra után elkészült egy ritka Magyar, kb. 1971-es, Csepel Tihany Spezial, női 26”-os kerékpár teljes felújítása. A képeken látható hogyan találtunk rá és miből kellett újjávarázsolni. A teljes bringa saját kezűleg műhelyünkben készült, beleértve a tervezést, összeszerelést, festést, polírozást stb.! A kerékpár egy ritka 3 sebességes F&S Torpedo agyváltót kapott ami még mindig tökéletesen működik. A kerékpár készítésekor nem teljes eredeti állapot visszaállítása volt a cél, inkább egy egyedi látványos stílus elérése! Remélem sokak tetszését elnyeri és kedvet kapnak hasonló bringák megmentéséhez.


 


Műhelyünkben elkészült, 2017 első komolyabb munkája. A Bike Shock Kerékpárüzlet és Gyorsszervíz újabb gyermeke egy Old School, Bmx Hutch Pro Raider Replika. A bringa a 80-as évek Bmx stílusát idézi. Rengeteg utána járás és munka volt ezzel a bringával is, de megérte! A kerékpár teljes felújítása műhelyünkben készült. A képeken látható hogyan állt össze a kerékpár, de sokszor az alkatrészek beszerzése lassította a munkát. A teljes bringa saját kezűleg műhelyünkben készült, beleértve a tervezést, összeszerelést, lakkozást, polírozást stb.! (Kivéve a matrica gyártása, köszönet a Gravirkingnek!) A kerékpár készítésekor nem a teljes eredeti állapot visszaállítása volt a cél, inkább egy egyedi korhű látványos stílus elérése! Reméljük sokak tetszését elnyeri a kerékpár, és kedvet kapnak hasonló bringák megmentéséhez, építéséhez!


 


A Bike Shock Kerékpárüzlet és Gyorsszervíz újabb felújítása a 2017-es szezon végére. Egy türhető állapotban fellelt ritka, veterán Biciclette Vivi Rock Cross 20 kerékpár az 1970-es évek végéről! A bringa a Bmx kerékpárok elődje volt, és minden gyemek álma. A kerékpár teljes felújítása műhelyünkben készült. A képeken látható hogyan született ismét újjá aprólékos munkával a kerékpár. A teljes bringa saját kezűleg műhelyünkben készült, beleértve a kerékpár szétszerelését, összeszerelését, festését, lakkozását, polírozását, kerékfűzését stb.! (Kivéve a matrica gyártását. Köszönet a Gravirkingnek!) Reméljük sokak tetszését elnyeri ez a kerékpár is. Majd kedvet kapnak hasonló bringák megmentéséhez.


 


A Bike Shock Kerékpárüzlet és Gyorsszervizében szezonra felkészítő nagygenerál rendelhető! Próbáljuk most képekben megmutatni mit is takar nálunk ez a munkafolyamat.

A nagygenerál leírása:

-Kerékpár szét- és összeszerelése
-Összes alkatrész maximális tisztítása, ellenőrzése (kézi tisztítás vegyszerekkel)
-Bowdenek átzsírozása (ha kell csere)
-Váz ellenőrzése (repedés, sérülés található-e rajta)
-Kerekek centírozása (külső gumik leszerelésével, külső, belső gumik és tömlővédők ellenőrzése)
-Kormány és kerékcsapágyak tisztítása és zsírozása, beállítása (kónuszok és golyók cseréje, ha szükséges)
-Hajtóműcsapágy tisztítása és zsírozása (monoblokk esetén tisztítása, ellenőrzése, menetek zsírozása, nyomatékkulccsal való meghúzása)
-Összeszerelésnél minden csapágy beállítása, alkatrészek csavarjainak meghúzása
-Fékek, váltók beállítása

Kérés esetén a kerékpárt Kresznek megfelelően felszereljük prizmákkal, lámpákkal, csengővel stb.
A kerékpáron található teleszkópok és hidraulikus tárcsafékek javítása, felújítása nem tartozik bele a nagygenerálba, az egyedi megbeszélést igényel!
A nagygenerál elvégzése után mindenképp érezhető a különbség, a bringa használata közben! A kerékpár is sokkal tartósabb és élvezhetőbb lesz! 


A Bike Shock Kerékpárüzlet és Gyorsszervíz újabb felújítása, a 2018-es szezon előtti időszakban. A mostani megmentésünk alanya egy katasztrófálisan rossz kezekbe került ritka Mongoose Villain Bmx 20”-os, retro kerékpár az 1999-es évekből! A teljes bringa saját kezűleg műhelyünkben készült, beleértve a kerékpár szétszerelését, összeszerelését, festését, polírozását, kerékfűzését stb.! (Kivéve a matrica gyártását. Köszönet a Gravirkingnek!) Rengeteg munka volt ezzel a bringával is, de megérte! A képeken látható hogyan született ismét újjá aprólékos munkával a Bmx. A munka során az eredeti állapot megközelitése volt a cél. Reméljük sokak tetszését elnyeri ez a kerékpár is, majd kedvet kapnak hasonló bringák megmentéséhez.


 


Végre elkészült a műhelyünkben a saját Csepel Camping bringánk is! A képeken látható hogyan került műhelyünkbe és milyen lett sok munkaórával később! A teljes bringa felújítása saját kezűleg műhelyünkben készült, beleértve a festést, polírozást, összeszerelést. Remélem sokak tetszését elnyeri ez a kerékpár is és kedvet kapnak hasonló Csepel Camping bringák megmentéséhez. :)


 


Egy műhelyünkben készült újabb gyöngyszem! Rengeteg pepecselés és fáradságos munkaóra után elkészült egy ritka, veterán kb. 1961-es, Kirsch Romantica Jubilar, női City 26”-os kerékpár teljes felújítása. A képeken látható hogyan találtunk rá és miből kellett újjávarázsolni. A teljes bringa saját kezűleg műhelyünkben készült, beleértve a tervezést, összeszerelést, festést, polírozást stb.! (Kivéve a matricák gyártása, köszönet a Gravirkingnek!) A kerékpár egy ritka 3 sebességes F&S Torpedo agyváltót kapott ami még mindig tökéletesen működik. A kerékpár készítésekor nem teljes eredeti állapot visszaállítása volt a cél, inkább egy korhű, egyedi látványos stílus elérése! Reméljük sokak tetszését elnyeri és kedvet kapnak hasonló bringák megmentéséhez. Üdv: Bike Shock Kft.

Facebook

Partnereink

Gravirking
Altano Zabszem
Élményváros

Forgalmazott márkák


KTM
Kellys
NeuzerNeuzerNeuzer Shimano
Schwalbe
RockShox
Acor
Kryptonite
BikeFun
Sigma
Maxxis
Slime
Bellelli
Copyright © 2019 Bike Shock Kft.